• Gratis levering vanaf 35 EuroGratis levering vanaf 35 Euro
  • Geen verwisseling meer bij de crècheGeen verwisseling meer bij de crèche
  • Alle merken en kleurenAlle merken en kleuren

Over ons

Wie zijn wij ?


Navnesutten.dk is de voorloper van mijnfopspeen.be.
Pia Callessen, mama van Frederik en Emma, is gestart met Navnesutten® in april 2005 met als doel de problemen die te wijten zijn aan verwisselde en verloren fopspenen op te lossen.

Ouders en personeel van crèches en dagverblijven kennen goed het probleem: fopspenen van kindjes verdwijnen of worden verwisseld. De gepersonaliseerde fopspeen werd ontwikkeld om dit op te lossen.

"Wanneer ik mijn zoontje Frederic ging ophalen aan de crèche, had hij regelmatig zijn fopspeen verloren en de fopspeen van een ander kindje in de mond... mét de bacteriën..."

Daardoor begon ik te zoeken naar een fopspeen met de naam van mijn zoontje. In elke winkel kreeg ik hetzelfde antwoord: ik moest de naam erop schrijven met een onuitwisbare stift of een etiketje met zijn naam erop lijmen.

Daarop heb ik besloten om aan alle ouders een fopspeen aan te bieden met de naam van hun kindje erin gegraveerd om het probleem van verloren en verwisselde fopspenen op te lossen. En wie kan er nu een mooie gepersonaliseerde fopspeen weigeren?

Toen haar site in Denemarken startte was het meteen een groot succes. De vraag was direct veel groter dan verwacht. Kort na de opening in Denemarken exporteerde ze het idee naar Zweden, de Verenigde Staten, Engeland, Zwitserland, Duitsland en nu ook België.

Mijn man is Deen. Wij wonen met onze twee zoontjes, William en Jack, in Brussel. Maar op bezoek bij mijn schoonouders, ontdekte ik de gepersonaliseerde fopspenen. Ik bestelde er enkele voor William en bij terugkeer in België kreeg ik zoveel positieve commentaren over de fopspenen met Williams naam op. Iedereen vroeg me waar ze die toffe fopspeen konden kopen. Ik besloot contact op te nemen met Pia en haar man Søren en stelde hen voor om hun originele product in België te verdelen. Wij hebben elkaar ontmoet in Denemarken om het project te bespreken en zijn heel blij dat we mijnfopspeen.be nu in België kunnen aanbieden.

Pia en haar man stellen zich niet zomaar tevreden met hun schitterend idee. Ze hechten ook veel belang aan de hoge kwaliteit van hun producten. Wij delen deze bezorgdheid.

Als u een gepersonaliseerde fopspeen bestelt bij mijnfopspeen voor uw kindje of als geschenk, zijn wij ervan overtuigd dat u even tevreden zal zijn als wij.

Veel plezier met onze fopspeentjes !

Mireille Misseghers

Nieuwsbrief
Bedankt, u zal onze nieuwsbrieven ontvangen
Aanmelden met email tot de nieuwsbrief is mislukt
Mijnfopspeen®