• Gratis levering vanaf 50 EuroGratis levering vanaf 50 Euro
  • Levering 3-8 werkdagenLevering 3-8 werkdagen
  • Alle merken en kleurenAlle merken en kleuren
Over ons

Over ons

Over ons

Wie zijn wij ?

Navnesutten.dk is de voorloper van mijnfopspeen.be.
Pia Callessen, mama van Frederik en Emma, is gestart met Navnesutten® in april 2005 met als doel de problemen die te wijten zijn aan verwisselde en verloren fopspenen op te lossen.

Ouders en personeel van crèches en dagverblijven kennen goed het probleem: fopspenen van kindjes verdwijnen of worden verwisseld. De gepersonaliseerde fopspeen werd ontwikkeld om dit op te lossen.

"Wanneer ik mijn zoontje Frederic ging ophalen aan de crèche, had hij regelmatig zijn fopspeen verloren en de fopspeen van een ander kindje in de mond... mét de bacteriën...

Daardoor begon ik te zoeken naar een fopspeen met de naam van mijn zoontje. In elke winkel kreeg ik hetzelfde antwoord: ik moest de naam erop schrijven met een onuitwisbare stift of een etiketje met zijn naam erop lijmen."

Toen haar site in Denemarken startte was het meteen een groot succes. De vraag was direct veel groter dan verwacht. Kort na de opening in Denemarken exporteerde ze het idee naar Zweden, de Verenigde Staten, Engeland, Zwitserland, Duitsland en nu ook België.

Pia en haar man stellen zich niet zomaar tevreden met hun schitterend idee. Ze hechten ook veel belang aan de hoge kwaliteit van hun producten. 

Als u een gepersonaliseerde fopspeen bestelt bij mijnfopspeen voor uw kindje of als geschenk, zijn wij ervan overtuigd dat u tevreden zal zijn.

Veel plezier met onze fopspeentjes !

Mijnfopspeen.be

Nieuwsbrief
Bedankt, u zal onze nieuwsbrieven ontvangen
Aanmelden met email tot de nieuwsbrief is mislukt
Mijnfopspeen® 2005 - 2023