WinkelOver onsKlantendienstAlgemene verkoopsvoorwaardenPersContacteer ons

Persmededeling

Mijnfopspeen For Life
MIJNFOPSPEEN FOR LIFE
Mijnfopspeen.be lanceert een Music For Life fopspeen

Brussel. Van 17 tot 23 december vindt de de zesde en tevens laatste Music For Life-editie plaats. Onder het motto ?We do give a shit? brengt Music For Life dit jaar diarree als een van de voornaamste doodsoorzaken bij kinderen onder de 5 jaar onder de aandacht. Speciaal voor deze editie maakt Mijnfopspeen.be een Music For Life fopspeen. De volledige opbrengst van deze fopspeen zal integraal aan Music For Life geschonken worden.

Mijnfopspeen.be is een webshop die gepersonaliseerde fopspenen verkopen. Een gepersonaliseerde fopspeen is de oplossing voor het kwijtraken en verwisselen van fopspenen in kinderdagverblijven. Een fopspeen op naam is dus veel meer dan gewoon een originele fopspeen. Het reduceert bovendien de overdracht van bacteriŽn tussen kinderen. Om deze laatstgenoemde reden voelen wij ons bij Mijnfopspeen.be dan ook heel betrokken bij het thema van Music For Life 2011. Diarree doodt jaarlijks 1,5 miljoen kinderen wereldwijd en dit ten gevolge van gebrek aan water en hygiŽne.

Speciaal voor de Music For Life actie hebben we bij Mijnfopspeen.be een Music For Life fopspeen ontworpen. Iedereen kan vanaf maandag 5 december tot en met 26 december de rode Music For Life fopspeen voor 5 euro kopen via onze site www.mijnfopspeen.be. De volledige opbrengst van deze rode Music For Life fopspeen gaat integraal naar de Music For Life-spaarpot. Bovendien zal 10% van de opbrengst van alle verkochte fopspenen van 5 tot 26 december aan de Music For Life actie geschonken worden.
GEPERSONALISEERDE FOPSPENEN NU OOK VERKRIJGBAAR IN BELGIň VIA WEBSITE
Fopspenen met naam van baby verminderen overdracht van bacteriŽn
Brussel, 14 maart 2008 - Vandaag wordt de website www.mijnfopspeen.be in BelgiŽ gelanceerd. Moeders met baby's kunnen er fopspenen bestellen die de voornaam, achternaam en/of koosnaam van hun kindje draagt. Op die manier wordt het probleem van het verliezen en verwisselen van fopspenen in kribbes en bij dagmoeders opgelost en wordt de overdracht van bacteriŽn via fopspenen drastisch verminderd.

Het idee van de gepersonaliseerde fopspeen komt overgewaaid uit Denemarken waar deze 'tutten' een geweldig succes kennen. Het idee is simpel: op de fopspeen kan de naam van het kind worden gegraveerd, of zijn of haar koosnaampje. De onthaalmoeder en de uitbaatster van de kribbe weten nu voortaan welke fopspeen bij welk kindje hoort.

De fopspenen zijn uniek en gemakkelijk te herkennen. Ze zijn niet duurder dan een 'gewone' kwalitatieve fopspeen. Voor 14.60 euro krijgt de moeder er drie opgestuurd. Ze kan kiezen tussen verschillende modellen en ook tussen een resem kleuren. Het enige wat ze moet doen, is naar www.mijnfopspeen.be surfen, het model en de kleur van de fopspeen kiezen, ingeven welke naam ze op de tut gegraveerd wil zien, het geld overschrijven en al 1 week later ligt de bestelling thuis in de brievenbus.

Bericht aan de redactie: Voor meer informatie neem dan contact op met:

Mireille Misseghers (moeder van 2 jongetjes die naar een oplossing zocht voor hun verloren en verwisselde fopspenen)

Mijnfopspeen™
Stoofstraat 57
1000 Brussel
Email: pers@mijnfopspeen.be
TEL 02/513 00 41
Fax: 02/513.00.41

Pers

Kies een onderwerp